Hotel NEVIS Wellness & Spa Oradea


Hotel NEVIS Wellness & Spa Oradea Address:
   Str. Lapusului, Nr. 2, Oradea

Phone:
+40 259 407 970

Web:
   www.hotelnevis.ro

E-mail:
   office@hotelnevis.ro
      18981

DescriptionHotel Nevis Wellness & SPA este o constructie noua, eleganta, cu dotari moderne si confortabile, este situat la 3 minute de mers cu mașina fata de centrul orașului Oradea, la 7 minute de mers cu mașina de Aeroportul Oradea și la o călătorie de 15 minute cu mașina de granița cu Ungaria.
Hotelul  pune la dispozitia clientilor 66 de camere, dotate cu instalatie de climatizare, TV plasma, minibar, telefon si internet wireless atat in camere cat si in toate spatiile publice ale hotelului. Camerele decorate in culori pastelate cu fotolii comode si paturile cu dimensiuni generoase va asigura tot confortul si relaxarea de care aveti nevoie. Ospetii hotelului beneficiaza de parcarea gratuita.
Restaurantul hotelului Orhideea by Nevis serveste preparate tradiționale românești, mâncăruri din bucătăria internațională si preparate wellness. Restaurantul Orhideea by Nevis are o capacitate de 50 de locuri. Veti descoperi paradisul sofisticat al florii de orhidee in meniul restaurantului Hotelului Nevis Wellness & SPA. Aici puteti experimenta deliciile belsugului culinar si va puteti bucura in acelasi timp de silueta la care ati visat. Mananci sanatos si savuros la Restaurantul Orhideea by Nevis.
Hotel Nevis Wellness & SPA are doua sali de evenimente, care pot gazdui un numar de pana la 230 de participanti, respectiv 50 de participanti.  Acestea sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a unei intruniri de lucru, dotarile incluzand sistem de climatizare, internet wireless, precum si toata aparatura specifica. Interiorul este mobilat cu mobilier comod, care in mod sigur va face ca o intalnire tinuta aici sa fie comoda si lejera.
Centrul de nutritie si remodelare corporala Nevis Wellness & SPA din cadrul hotelului este unul dintre cele mai moderne centre de profil din vestul tarii cu servicii complete SPA, de remodelare corporala si tratamente faciale.
Terapiile SPA combinate cu tratamente de slimming in pachete special gandite va vor ajuta sa fiti plini de vitalitate si sa aveti un corp de invidiat.
 Formele mult visate pot atinge perfectiunea alaturi de noi.
Turistilor care ne viziteaza le putem oferi programe care includ excursii in Carpatii Apuseni, pesteri, rafting, un tur al celor mai frumoase biserici din lemn din aceasta zona combinate cu zile de relaxare la centrul nostru wellness & SPA, tratamente de remodelare corporala si tratamente faciale anti-aging.
            Va punem la dispozitie mai multe tipuri de pachete tematice cu durata de 3 , 5, 7 sau 10 zile:
- aventura : pesteri, rafting
-  turism istoric:  cele mai frumoase biserici din lemn din aceasta zona geografica
-  relaxare: bai termale, calarie, golf
-  SPA
            Putem asigura contracost servicii de trasport la si de la aeroporturile invecinate situate la o distanta intre 50 si 150 km distanta fata de Oradea: Aeroportul international Cluj Napoca, Aeroportul International Timisoara, Aeroportul international din Debrecen
            Va asteptam sa fiti oaspetele nostru


Map
Comments0 comments

Add Comment

Name
E-mail
Security Code

Comment